Bio

BORN FOR MUSIC

Floor

Floor heeft muziek en voordracht meegekregen met de paplepel.  Als dochter van 2 muzikale ouders stond het in de sterren geschreven dat ook zij zich artistiek zou ontplooien.  Dit vertaalt zich in een hoop creativiteit op vlak van muziek, woord en begeleidende beeldende kunst.  Hiervoor volgde ze verschillende opleidingen aan de Academies van Gent en Waregem voor o.a. zang, woord en cello.  Nadien vervolmaakte ze zich bij haar zangcoach Anna-Maria Moens.


Als zangeres zong ze reeds op meerdere cd's bij verschillende artiesten.  Tijdens haar opleiding voordracht was ze laureaat in diverse wedstrijden.  Laatstleden was ze ook te horen als koorsoliste tijdens enkele optredens met meestercomponist Ennio Morricone.

Luk

Luk zette zijn eerste muzikale stappen als 6-jarige autodidact aan het orgel thuis met enige hulp van zijn ouders.  Korte tijd later volgde hij orgellessen bij Ronny Plovie aan de muziekacademie te Wilrijk.



Gebeten door de orgelmicrobe, vervolmaakte hij zich aan het Lemmensistituut te Leuven bij Joris Verdin, en aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Antwerpen, bij Stanislas Deriemaker.  Af en toe laat hij ook van zich horen tijdens een concert. 

Naast zijn activiteiten als organist is Luk reeds jarenlang de stuwende kracht achter het Fine Fleur Choir, dat vooral gekend is van "Night of the Proms".  Hier deed hij ook veel ervaring op in het maken van Live-audio-opnames in de meest uiteenlopende omstandigheden. 

Luk is actief als lesgever aan de Muziekacademie van Mortsel.  Hij heeft er een bloeiende orgelklas en geeft er ook de vakken begeleidingspraktijk op piano en orgel, alsook AMC en AMV.

Anja is al van jongs af begeesterd door muziek.  Zo zong ze in een kinderkoor en later bij liedgroep ZEIL.  Anja leerde gitaar spelen bij Béatrice Van Der Linden en vond daarna de weg naar de harp bij Marta Szabo en Brigitte Hertogs.

Aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Antwerpen studeerde ze in de klas van Chantal Burie harp en zang als tweede instrument. 

Lange tijd gaf Anja les in de Academie voor Muziek en Woord te Hemiksem.  Vandaag deelt ze haar passie voor de harp bij Anima Arpa, een harpatelier dat ze oprichtte in 2016.  Het is een plek waar zowel kinderen als volwassenen, zonder enige muzikale voorkennis, individueel en op eigen tempo komen leren harp spelen.

De afgelopen 15 jaren heeft Anja zich ook in andere interesses verdiept, zoals psycho-energetica, coaching en ziektesymboliek.  Zo volgde ze ook een opleiding tot Soundhealer bij Nestor Kornblum en Michele Averard.  Hierdoor onstond een holistische kijk die ongetwijfeld mee kleur geeft aan de manier waarop ze nu harp speelt en lesgeeft.

Wil je graag harples volgen, ben je op zoek naar coaching en/of soundhealing, of heb je een andere specifieke vraag voor Anja?  Check dan zeker haar website:

https://www.animarpa.be/

Anja

Onze Voorstellingen

Citaat van een luisteraar:  "Breekbaar... Maar niet te breken..."


Hieronder vindt u een trailer van de voorstelling "Vlinder Mij".

"Vlinder Mij"

"Vlinder Mij" is een verhaal over transformatie, over groei, over verbinding met het wezen van de natuur en het universum die ons omringen.

En over de maan, die over ons waakt, en over onze schouders meekijkt op de weg die we bewandelen. 


Vlinder neemt je mee in haar cocon en vertelt daar over het licht dat reeds door kleine kiertjes binnensijpelt en steeds groter wordt. 


Op de vleugels van Vlinder, reis je mee tussen de zichtbare en onzichtbare wereld, langs herinneringen en beelden uit haar kindertijd. 

De onzichtbare zieledraden die ons verbinden, doen ons opstaan en verdergaan.

Ze vertellen verhalen die verderreiken dan vatbaar is.

Ze zijn de stille kracht die elke vlinder uit zijn cocon helpen komen.


Vlinder Mij,

Ik zal Jou bevlinderen,

Wij zullen Ons bevlinderen,

En samen een nieuwe wereld maken

CONTACTEER ONS

+0032 (0) 495 53 32 67

CONCERTAGENDA

 

7 mei 2020

Live Stream: Full Moon Chanting

5 juni 2020

Invitare - Hoogstraten

22 oktober 2020

Vlinder Mij: Schelle ism Ivebica


BLIJF OP DE HOOGTE

 
 

© Copyright. All Rights Reserved.